Fab portemonnees 2014: de nieuwe collectie is binnen!

Fab portemonnees 2014 -Misschien had je het al gezien op de site, maar de allernieuwste collectie 2014 van Fab. staat online! Ook tijdens de herfst en winter van 2014 kunnen we genieten van de heerlijke Fab. tassen en Fab portemonnees. Er zijn veel nieuwe kleuren ten opzichte van de vorige collecties, maar we zien ook heel veel nieuwe printjes… zelfs tot laserprintjes aan toe!

Fab portemonnees 2014

Fab. staat bekend om hun grote portemonnees (ook wel Fab. purses genaamd) met veel vakjes en een leuke print. Dit seizoen zien we enkele bekende prints terugkomen: denk maar aan de hartjes en de sterretjes. Maar speciaal voor dit seizoen koos het tassenmerk ook voor een prachtige lippenprint. Ook zien we voor het eerst in de collectie laserprint opduiken… en we zijn direct groot fan geworden! Fab portemonnees 2014 zien er super uit!

Fab. dot purse (portemonnee) in leer:

Deze leuke portemonnees uit echt leder zijn afgewerkt met lieve stippen in een accentkleur.

Fab. Flower purse: bloemetjesportemonnee

Bloemetjesprints zien we heel vaak tegenwoordig, maar nu dus ook op jouw spiksplinternieuwe portemonnee!

Fab. fox purse: foxy portemonnees!

Mag het iets meer rits zijn? Bij Fab. kwamen ze op het idee om de portemonnees nog extra te versieren met ritsjes, leuk toch?

Fab. Icon purse

Deze fab. portemonnees zien er van veraf heel onschuldig uit, maar als je ze van dichtbij bekijkt, zie je de versiering pas echt: doodshoofden! Ook in gouden versiering verkrijgbaar, lekker kitchy!

Fab. Isabella purse:

De fab. portemonnee Isabella moet echt wel een van onze favorietjes zijn hier: je kan de portemonnee shoppen met allerlei applicaties erop (hartjes, studs,… you name it!) waardoor er echt keuze te over is!

Fab. Jennifer purse:

Fab. Kiss purse: zoeneuh!

De Fab. Kiss purse is een van de leukste nieuwkomers in deze collectie: iedere collectie komen de creatievelingen van Fab. met een nieuwe print op de proppen, en dit jaar zijn dat zoenende lippen. Superleuk!

Fab. laser purse:

Ook de laser purse (een Fab. portemonnee met laserprint, zo gaaf! werd al snel tot favorietje gebombardeerd hier. Je kan kiezen uit verschillende laserprints: een hart, zoentje of…

Fab Little lips portemonnee (purse)

Vond je de lip-print van hierboven al zo leuk? Dan hebben wij goed nieuws: je kan deze print ook terugvinden met allerlei kleinere zoentjes op je portemonnee!

Fab. Mary portemonnee

admin