in

Zomerjassen 2024 trends: zomerse jassen

Laatste update: January 29, 2024 door admin

Welke zomerjas komt dit jaar van pas? Elk jaar opnieuw hetzelfde probleem… Welke zomerjas is er trendy? Wanneer val ik niet uit het bootje? En wat als je op zoek bent naar een wat warmere zomerjas voor de wat koudere en regenachtigere dagen?

Of misschien wil je juist wel uit de boot vallen? Misschien wil jij wel gezien worden. Om het voor jou gemakkelijk te maken, bieden we hier een overzichtje van verschillende jassen. Laat het model in jezelf naar buitenkomen en straal met jouw nieuwe zomerjas!

Zomerjassen 2024

Een shacket

De shacket is een combinatie van een shirt en een jacket en een supergrote modetrend 2024. Deze jas schommelt tussen een blouse en een winterjas.

Je kan het vergelijken met een overhemd wat betreft de look, maar heeft de warmte van een jas. Deze is ideaal als tussenjas, maar ook voor andere temperaturen.

Zo is hij warm genoeg voor de herfst en voor frissere lente- en zomerdagen. In de winter kan je hem combineren met een warme wollen trui. Hieronder nog een korte oplijsting hoe je de shacket kan hanteren:

  • als vest
  • als tussenjas
  • als colbert
  • als winterjas

Als je helemaal wil meegaan met wat hip is, is dit zeker iets voor jou!

shacket zomerjas
shacket zomerjas


Het spijkerjasje

Een blijvende trend, het spijkerjasje! Het is een vestje dat nooit verveelt. Het is gemakkelijk combineerbaar en iedereen staat er mooi mee!

Met een speelse uitstraling maak je iedereen gelukkig. Bij het spijkerjasje heb je verschillende kleuren, gaande van felle kleuren, naar zwart, tot wit en beige.

Je bent een blikvanger wanneer je felle kleuren gaat dragen! Ben jij een zonnetje in huis? Of altijd even optimistisch? Ga dan zeker voor een spijkerjasje in een fel kleurtje (bijvoorbeeld geel of lichtroze).

zomer jassen 2024
zomer jassen 2024

De trenchcoat

De trenchcoat, of ook wel regenjas genoemd, is een jas die een oorsprong kent bij wereldoorlog één. Het is een lange regenjas, die traditioneel wordt dichtgeknoopt met enkele knopen.

Je hebt ze in alle kleuren. Bij de start van het voorjaar is het aangeraden om deze in vrolijke prints aan te kopen.

Richting het najaar zal het modieuzer zijn om voor donkere kleuren te gaan. Het is een jas die je heel eenvoudig kan combineren met schoenen. Je kan gaan voor sneakers maar ook voor hoge hakken.

Afhankelijk van de look die jij verkiest! Ben je een stoer type? Dan kan je zeker voor de sneakers gaan. Ben jij eerder klassiek? Ga dan voor de hoge hakken!

zomer jassen
zomer jassen

Het quilted jack

Wordt ook wel puffer jack genoemd. Dit zijn eigenlijk ‘puffie’ jassen die lekker warm zijn voor in de winter. Ze kennen een heerlijk warme uitstraling en zijn stijlvol waardoor ook heel wat celebreties hen dragen.

Je moet nog maar een roddelblaadje openslaan en ziet een bekendheid hiermee gefotografeerd staan.

Ze geven jou een warm en zelfzeker gevoel. Wanneer je op straat komt in de winter, zijn met deze jassen gegarandeerd alle blikken op jou gericht! showtime.

Ook in de zomer kan je deze jassen dragen, gewoon open over je zomerse outfit.

zomerjassen 2024
zomerjassen 2024

Leren jassen

Ben jij een stoer en rebels type? Dan zijn leren jassen zeker iets voor jou. Je hebt ze in alle maten en alle kleuren.

Daarbovenop zijn ze zeker nog van deze tijd. Sterker nog, de laatste tijd worden leren jassen steeds meer gewaardeerd. Voor jong en oud. Iedereen staat er mooi mee én ze zitten als gegoten. Goed als herfst, zomer – en lentejasje!

Voor de winter zal het wat fris zijn om deze jas te dragen, zeggen de meesten. Maar zoals een stoer en rebels individu zou zeggen: wie niet waagt niet wint 😉

leren jas
leren jas

De regenjas

Zoals de trenchcoat, is ook een regenjas een optie. het verschil zit hem in de lengte. Een trenchcoat is een lange jas, daar waar een regenjas ook kort kan zijn. Ideaal voor slecht weer.

Een regenjas hoeft niet lelijk te zijn. Zoek jouw ideale kleur, en straal ook in de regen! Omarm de regen met een lach op jouw gezicht.

regenjas trenchcoat
regenjas trenchcoat

Oversized jassen

Dé trend van 2024 zijn zeker en vast oversized kleding. Door de potentiële groei van de bekende app TikTok, gaan steeds meer en meer mensen oversized kledij dragen.

Ook jassen behoren hiertoe. Niet alleen mooi, ze zijn ook heel praktisch. Wanneer je ‘s avonds buiten zit met vrienden en het koelt af, dan kan je jouw benen in deze oversized jas steken. Ideaal om de koude te trotseren! 🙂
Een oversized blazer heeft dezelfde voordelen als de jas. Het verschil zit hem in het al dan niet dichtdoen. Een jas kan je dichtknopen of dichtritsen, daar waar je de blazer niet kan afsluiten. Dit kan ervoor zorgen dat het wat frisser is, maar ideaal bij zomerse temperaturen!

Cardigans

Last, but not least: cardigans. Cardigans zijn eigenlijk dunne vestjes die je nog onder een jas zou kunnen dragen.

Wanneer je ze draagt als jasje, zal dit eerder zijn wanneer het zonnetje schijnt. Het fris en luchtig vestje geeft je voldoende verfrissing tijdens zomerse temperaturen!

Written by admin

haar lang laten groeien

Hoe je haren snel langer laten groeien?

haartypes

Verschillende soorten haartypes