in

De trends in herfstjassen voor 2024

Laatste update: February 13, 2024 door admin

Top 5 Herfst Jassen Trends in 2024 – De zomer is nog niet eens begonnen, maar het idee dat we er over een paar maanden alweer afscheid van moeten nemen, doet nu al pijn. Gelukkig maakt één blik op de jassen trends voor de herfst heel wat goed!

Dit is de perfecte tijd om alvast die trendy herfst jas in te slaan en de pijn van regenachtige en koude dagen wat te verzachten. Maar hoe til je jouw herfstlook in 2024 naar een hoger niveau? Wij hebben 5 fantastische herfst jassen trends voor 2024 op een rijtje gezet.

De 5 jassentrends voor herfst 2024

Nu de zomercollectie alweer even in de winkels hangt, is het voor echte modeliefhebbers tijd om alvast een blik te werpen op de trends voor het seizoen daarna, de herfst.

Hoe lekker is het om nu al weg te dromen bij de ultieme look. En het item dat elke herfst look compleet maakt, is uiteraard een van deze jassen trends voor de herfst.


En wie zegt dat je jouw perfecte herfst jas niet nu al kan dragen?

De Nederlandse zomer staat namelijk bekend om zijn vaak koude temperaturen, perfect om die spiksplinternieuwe tussenjas uit de kast te trekken en alvast de show te stelen met jouw topstuk.

Voor welke stijl ga jij? Shop de 5 herfst jassen trends die de herfstcollectie gaan domineren.

1. De poncho is het deze herfst helemaal

Nooit meer je huis verlaten zonder je comfortabele dekentje dankzij de nummer één trend van dit jaar – de poncho! Ook al is het eigenlijk geen echte jas, het is zeker de meest modieuze optie voor dit herfstseizoen.


Ga voor onze favoriet, een gebreide of geborduurde poncho. Of kies er een met leuke franjes, de cowgirl en cowboy modetrend is weer helemaal terug! Wat je ook kiest, je kan niet fout gaan met deze herfst jassen stijl.


Het is een jas die gemakkelijk aan en uit gaat als het zonnetje toch ineens doorbreekt en het maakt elke look compleet.

Nog een voordeel van de poncho is dat hij je leuke truitje of jurkje die je eronder draagt zichtbaar laat! Dit maakt de perfect casual look.

 

2. Oversized herfstjassen

De pufferjas of gewatteerde jas is al een tijdje hip en deze trend zet zich door! Wie vorig jaar al zo’n ultieme cosy jas heeft gekocht, kan deze voor de herfst weer uit de kast trekken. Goed voor de portemonnee!

Ooit werden pufferjassen aangezien voor slaapzakken, nu worden ze door iedereen gedragen, van de catwalk tot het voetbalveld. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet zo’n warme comfortabele jas voor de winderige en koude herfstdagen?

Als je eenmaal zelf getuige bent geweest van de thermische eigenschappen ervan, wil je nooit meer terug. Snuggle up deze herfst!


Wat je deze herfstcollectie vooral terugziet is de gewatteerde jas in felle kleuren. Uiteraard blijft de zwarte pufferjas een klassieker, maar dit seizoen geldt – hoe meer kleur, hoe beter.

Dus probeer je niet te verbergen onder je oversized jas en breng wat kleur in het grijze herfstweer van Nederland.

3. De faux fur herfstjas

Deze herfst geldt: Hoe hariger de jas, hoe beter. En gelukkig hebben belangrijke modemerken dit seizoen echt bont verruild voor nep bont.

Ga voor een herfst jas met een bontkraag of een jas die compleet furry is, in neutrale tinten of in felle neon kleuren. Je rockt deze herfst jassen in alle vormen, maten en kleuren. Hoe je het ook varieert, je komt met de faux fur jas de herfst warm en retro door.


En voor alle herfst jassen trends geldt, color blocking is hip dit seizoen! Wie zegt dat roze en rood niet samen gaan? Combineer jouw favoriete kleuren niet alleen in je outfit, maar ook in je jas.

4. Gekleurde Leren Jack Als Tussenjas

Een zwart leren jack zal altijd een must have item blijven, maar dit seizoen zien we een variatie waar ons hartje sneller van gaat kloppen. De ultieme bikers look is deze herfst kleurrijker en levendiger dan ooit, dit seizoen racen we in stijl!

En we racen duurzaam want we zien ook veel vegan en kunstleer in de schappen liggen die
nauwelijks te onderscheiden zijn van echt leer. Dit maakt je zowel hip als bewust.


Bosgroen en mosterdgeel zijn de kleuren die eruit springen op de catwalk, maar je kunt zo
kleurrijk gaan als je hartje begeert. Combineer je leren tussenjas met een opvallende sjaal en je maakt de look compleet!

5. Ruitjes Blijven Populair

Met deze vijfde trend gaan we op de klassieke tour. Hadden ruitjes eerst het imago van stijf en stoffig, nu zijn ruitjes hip, casual en zelfs sexy!


De wel bekende Burberry trenchcoat blijft het goed doen. Ga voor een oversized blazer met
ruiten of voor een lange over de knie jas met een grote ceintuur in je taille.

Een geruite jas geeft je look niet alleen een klassieke uitstraling, maar ook een hippe look aangezien je ruiten dit seizoen met letterlijk alles mag combineren. Draag er een broek bij met streepjes of een jurkje met een bloemenprint, niets is te gek.


Nu je de top herfstjassen trends voor 2024 weet, is het aan jou om jouw favoriete stijl te
kiezen. Ga je voor de stoere bikers look, de klassieke look met ruitjes of maak je het fluffy en puffy?

En blijf je bij de neutrale tinten of kies je een trendy herfst jas met felle kleuren om het beeld van het grijze Nederlandse herfstweer wat vrolijker te maken? Wat je ook kiest, met deze vijf trends kan jouw herfstlook in 2024 niet meer stuk!

Nog meer modetrends:

Written by admin

Hoe moet je je haren krullen met een stijltang? Maak de mooiste krullen!

Zomerkapsels – Deze zomerkapsels moet je uitproberen in 2024