in

10x felle haarkleuren: haarkleur inspiratie

Laatste update: November 1, 2022 door admin

Op zoek naar leuke felle haarkleuren om je haar in te laten verven? Wij verzamelden enkele fantastische felle haarkleuren voor jou, ideaal om als inspiratie mee te nemen naar de kapper of om zelf je haar in een felle haarkleur te laten verven!

Felle haarkleuren

Felle haarkleuren zijn de laatste tijd heel erg populair geworden. Heel wat Instagram influencers en sterren lopen rond met roze of zelfs groen haar.

Het is daarbij ook een pak makkelijker geworden om jezelf een felle haarkleur aan te meten. Je kan heel wat kleuren vinden bij de drogist of bij de kapper en online op websites als Pinterest vind je in een handomdraai honderden stap voor stap tutorials over hoe jij je haar in een felle kleur kan verven en hoe de haarkleur te onderhouden.

Lees ook: blonde haarkleuren

Lees ook: Kapsels voor dun haar

mermaid hair

Mermaid haar of zeemeerminnen haar is een haarstijl waarbij verschillende felle kleuren – vaak in het blauwe en groene spectrum, gecombineerd worden om het haar te laten glanzen en glinsteren als de staart van een zeemeermin.

Mermaid hair is erg populair bij make up artists en beauty bloggers omdat het mooi de donkere ondertonen in de huid naar boven brengt.

felle haarkleuren

Daarnaast zijn er ook heel wat andere felle haarkleuren die je kan proberen:

  1. Regenbooghaar

Met regenboogjaar ga jij je haar letterlijk in de kleuren van een regenboog verven

  1. Unicorn hair

Unicorn Hair verschilt op zich niet erg veel van mermaid hair buiten dat de basis van unicorn hair wit of blond is met blauwe en roze highlights.

  1. Een egale kleur

Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om je haren 1 egale kleur te verven. Zo kan je opteren voor blauw of zelfs fel roze.

Billie Eilish haarkleuren

Een van de sterren die opvallende haarkleuren helemaal de mainstream heeft binnengeloodst is Billie Eilish.

Billie Eilish staat bekend om haar typische haarsnit waar ze de wortels van haar donkere haren bleekt en groen inkleurt. Daarnaast heeft Billie Eilish ook al heel wat andere felle haarkleuren gehad.

Hoe felle haarkleuren onderhouden

Is het makkelijk om een felle haarkleur te onderhouden? Het antwoord op deze vraag is nee. Felle haarkleuren gaan maar enkele weken mee en moeten vaak weer aangebracht worden om hun helderheid te behouden.

Zeker wanneer je voor groene en blauwe kleuren opteert is het belangrijk om alvast een maandelijkse afspraak bij de kapper in te boeken omdat deze haarkleuren uitwassen in een modderige kleur.

Om felle haarkleuren langer te laten schitteren is het belangrijk je haren niet te vaak te wassen. Daarnaast gebruik je best een shampoo, conditioner en haarmasker dat ontworpen is voor gekleurd haar.

Het onderhoud van een egale kleur kan je eventueel zelf doen, maar indien je graag unicornhaar, regenbooghaar of mermaid haar wilt moet je dit door een kapper laten bijwerken.

1. rainbow felle haarkleuren

felle-haarkleuren

(bron)

2. Felgroen haar

groene-haarkleur

OMG ik ben verliefd op deze haarkleur, denk ik! Wat een prachtige felgroene kleur!

(bron)

3. Donkergroene haarkleur

groene-haarkleuren

Deze donkergroene haarkleur is echt prachtig!

(bron)

4. Fuchsia haar

fuchsia roze haarkleuren

Hoewel ik het wel een prachtige haarkleur vind, is haar haar wel in een erg slechte staat… ik vrees dat deze dame een flink stuk van haar haren zal moeten knippen en veel verzorgende maskers zal nodig hebben!

(bron)

5. Blauw-paarse haarkleuren

paars blauwe haarkleuren

Dit vind ik een prachtig ombre haarkleur! van blauw naar paars (of omgekeerd). Als je dus een beetje in dezelfde kleurenfamilie blijft, kan je dus eigenlijk ook heel erg makkelijk dat faded effect krijgen, cool!

(bron)

6. Paarse haarkleuren

roze haarkleuren

Deze haarkleur vind ik echt waar prachtig en zou ik zo bij mezelf laten verven, eerlijk gezegd! De kleurdiepte is fantastisch en er is blijkbaar gewerkt met wat verschillende kleurpigmenten waardoor je een naturelle kleur krijgt, voor zover dat natuurlijk kan met een felle haarkleur. Yes, wij zijn fan!

(bron)

7. Fel oranje haarkleur

oranje haarkleuren

(bron)

8. Vlammende rode haarkleur

rode haarkleuren

Wauw, wat een prachtige vlammend rode haarkleur!

(bron)

9. Gele haarkleur

gele haarkleur

 

Van een pittige bob gesproken!(bron)

En nog een gele haarkleur bij lang haar

gele haarkleuren

(bron)

Regenboog haarkleuren

regenboog haarkleur

(bron)

En wat als je nu eens zou spelen met highlights, maar dan alles in felle kleuren? Dan krijg je dit soort waanzinnige haarkleuren:

felgekleurd haar

(bron)

Ombre kapsels met een felle tint

ombre felgekleurd haar

(bron)

felgekleurd haar

Felgekleurde strengen in je haar: alleen maar voor badasses!

(bron)

 

Hoe vinden jullie deze felle haarkleuren? Wij zijn echt fan van deze haarkleuren, ook al vergen ze best wel wat onderhoud. We zouden je wel aanraden om je haren de eerste keren te laten kleuren bij de kapper (maar zoek dan wel een kapper uit wiens specialisatie het echt is om felle haarkleuren te verven) en daarna kan je het waarschijnlijk zelf ook wel eens gaan proberen.

 

Lees ook: haarkleuren 2023

Lees ook: korte kapsels 2023

Written by admin

blonde haarkleuren 2021

De mooiste blonde haarkleuren 2024