in

De mooiste blonde haarkleuren 2024

Laatste update: January 29, 2024 door admin

De mooiste blonde haarkleuren: Nu de zon weer gaat schijnen en het stilaan weer zomer wordt, is het tijd dat we onze haren in een zomerkleurtje zetten. En welke kleur is er nu meer zomers dan een mooie blonde kleur?

Omdat er natuurlijk heel wat verschillende kleuren blond bestaan, kan het erg moeilijk zijn om een goede kleur te kiezen.

Om het je hier een beetje makkelijker mee te maken hebben we alvast alle leuke, mooie en hippe kleuren blond voor 2024 op een rijtje gezet.


bron

Zandblonde haarkleuren

Wanneer we naar de mooie zandblonde haarkleuren kijken zien we dat dit soort blond heel wat verschillende schakeringen heeft.

Het is een erg subtiele kleur blond die er erg natuurlijk uitziet en perfect past bij de lichtere huidtinten. Mensen met blauwe of groene ogen staan vaak erg mooi met zandblonde haren.


bron

 

Wanneer je voor zandblond wilt gaan is het vaak een goed idee om jouw kapper te vragen voor een donkere basis met dan beige balayage highlights – vooral op middellange lengtes en op de puntjes.

Dit zal ervoor zorgen dat jouw haar het zomerse zonlicht mooi reflecteert en kan je een natuurlijk blonde look verkrijgen.

Bronde haarkleuren

Bronde haarkleuren zijn de perfecte mix tussen een bruine en een blonde kleur. Het is een breed scala aan kleuren die tussen bruin en blond inzitten en die goed past bij heel wat verschillende huidtinten.

Daarnaast is het een makkelijke haarkleur om te bekomen waardoor je geen uren in het salon hoeft door te brengen.

donkerblonde haarkleur met highlights
bron

Bronde haarkleuren combineren het beachy blond met natuurlijke bruine kleuren. Je haar ziet er een beetje uit alsof je wekenlang op een tropisch strand hebt doorgebracht.

Het is een erg goede keuze voor meisjes die graag een blonde kleur willen proberen maar te veel van hun bruine haar houden – of misschien een beetje bang zijn om de grote stap te zetten.

Goudblonde haarkleuren

Goudblond haar is zoals de naam het al zegt een erg warm en geel blond. Nee, je gaat heus niet met een gele kop rondlopen – denk eerder aan een soort amber, karamel of zelfs butterscotch.


bron

Deze goudblonde haarkleuren zien er erg mooi uit en werken perfect voor mensen die van nature uit een bruine haarkleur hebben.

Goudblonde lokken zijn erg populair in de winter omdat het een extra warmte uitstraalt die we vaak missen tijdens de koude winterdagen.

Donkerblonde haarkleuren

Wanneer we kijken naar de donkerblonde haarkleuren zien we dat deze vaak erg natuurlijk lijken en een mooie mix zijn tussen bruin haar en blond.

Heel wat mensen zullen donkerblond voor bruin haar aanzien – toch zullen de blonde ondertonen van de donkerblonde kleur je een erg luchtige en vooral warme uitstraling geven.

Donkerblonde haarkleuren kunnen heel wat schakeringen bevatten en zijn eveneens erg geschikt voor zomertypes.


bron

Inspiratie voor je nieuwe haarkleur:


bron

 


bron


bron

blonde haarkleuren 2021
bron

Wat denk je, ga jij jouw haarkleur ook verven in een van deze hippe blonde haarkleuren?

 

Liever toch een andere haarkleur dan blond? Lees dan zeker ook eens over felle haarkleuren!

Nog meer kapselinspo: kapsels voor dun haarkorte kapsels voor 2024

Written by admin

10x felle haarkleuren: haarkleur inspiratie

Je haar verzorgen in de winter: de beste tips